• MEGFIZETHETŐ MINŐSÉG MINDENKINEK

  • ELFOGYOTT TERMÉKEK MÁR ELŐRENDELHETŐEK!

  • GREEN, VEGAN, MINIMALISTA, DÍJNYERTES

  • 7 000+ ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

  • GYORS ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS ÉS UTÁNVÉT

  • MAGAS HATÓANYAG TARTALOM

green chemistry

labstory

..ahol a kémia és a természet találkozik

ismerj meg minket!

A formulázás nálunk igazi csapatjáték. Szakmai csapatunkban van vegyészmérnök, biomérnök, fitoterapeuta, bőrgyógyász és kozmetikus tanácsadó.

A termékfejlesztés különböző szakaszaiban az ő bevonásukkal történik egy-egy formula felépítése, hogy az a termék, amit majd minden nap a bőrödre teszel, mind technológiailag, szakmailag, dermatológiailag és felhasználói élmény szinten is szuper legyen, és azt kapd, amire a bőrödnek a legnagyobb szüksége van.

 PHI=1.618.... Ez egy irracionális szám a matematikában, amivel a természetes szépség leírható (az aranymetszés tuti ismerős még a középiskolából). Szóval, azt mondhatjuk, hogy a természet és a tudomány ebben a "majdnem" 1.618... számban ér össze.

Az almost 1.618 brand pedig a PHI Cosmetics magyar márka kistestvére, így minden olyan háttértámogatást megkapott, ami a PHI Cosmetics-t ismertté tette.

Csillaghegyen, az ULTRAGREEN minősített laborunkban történik, a kutatás-fejlesztéstől a gyártáson át a csomagolásig bezárólag minden. A gyártási folyamatok minden szakaszát szigorúan ellenőrizzuk, a legmagasabb minőséget képviseljük. Maximalisták vagyunk.

Herbarista Coffee and Beauty almost 1.618 márkaüzlet. cím: 1034 Budapest, Selmeci utca 12

műhelytitkok

x