almost1618 Skin Care 0,05% Retinal + Krémszérum
almost1618 face toner pH Balance 98% NMF Betain + Sodium PCA toner
almost1618 Facial Cleansers Olajbázisú micellás víz / STEP ONE
almost1618 Exfoliant Hámlasztó 2% BHA Salicylic Acid peeling liquid

Büszkék vagyunk a csapatunkra

Kivételes csapatunkban több női kutató, vegyészmérnök, biomérnök, kozmetológus és bőrgyógyász szaktanácsadók összehangoltan dolgoznak, hogy a bőrápolásban tökéletes minőséget nyújthassunk Neked megfizethető áron.

labstory

GREEN CHEMISTRY

az almost 1.618 labor az a hely, ahol a kémia és a természet találkozik. Egy tudatos, hatóanyag alapú bőrápoló márka, zöld technológiákkal.

Szujó Nóra I biomérnök

Szujó Nóra vagyok (biomérnök), az almost 1.618 vezető termékfejlesztője.

Kozmetikum fejlesztések során a legfontosabb szerepe a hatóanyagoknak
van,
a hatékony bőrápoláson túl a tudatos bőrápolás azonban itt
nem állhat meg.

Y generációs kutatóként az volt az álmom, hogy kollégáimmal egy olyan tudatos, hatóanyag-központú skincare márkát hozzunk létre, melyben a termékek környezetbarát, modern
technológiákkal készülnek.

A környezet védelmét és a magas minőségű, megbízható
alapanyagok használatát a skincare iparágban óriási felelősségemnek
érzem, mert amikor egy terméket fejlesztek, nem csak a bőrödért vagyok felelős,
hanem a környezetemért is.

A 21. században az egyik legfontosabb feladat és egyben óriási kihívás, hogy a formulák környezetbarátbiológiailag lebomló és megújuló energiaforrásból származó zöld
technológiával készüljenek. A csomagolóanyagok kiválasztásánál is az egyik
legfontosabb szempont a termék minőségmegőrzése mellett a környezet védelme,
ezért 90%-ban az üveg és papír csomagolóanyagot választom, minimalizálva a
műanyagok szerepét..

ismerj meg minket!

Kik vagyunk?

A formulázás nálunk igazi csapatjáték. Szakmai csapatunkban van vegyészmérnök, biomérnök, fitoterapeuta, bőrgyógyász és kozmetikus tanácsadó.

A termékfejlesztés különböző szakaszaiban az ő bevonásukkal történik egy-egy formula felépítése, hogy az a termék, amit majd minden nap a bőrödre teszel, mind technológiailag, szakmailag, dermatológiailag és felhasználói élmény szinten is szuper legyen, és azt kapd, amire a bőrödnek a legnagyobb szüksége van.

Mit jelent az almost1.618 név?

PHI=1.618.... Ez egy irracionális szám a matematikában, amivel a természetes szépség leírható (az aranymetszés tuti ismerős még a középiskolából). Szóval, azt mondhatjuk, hogy a természet és a tudomány ebben a "majdnem" 1.618... számban ér össze.Az almost 1.618 brand pedig a PHI Cosmetics magyar márka kistestvére, így minden olyan háttértámogatást megkapott, ami a PHI Cosmetics-t ismertté tette.

Hol készülnek a formulák?

Csillaghegyen, az ULTRAGREEN minősített laborunkban történik, a kutatás-fejlesztéstől a gyártáson át a csomagolásig bezárólag minden. A gyártási folyamatok minden szakaszát szigorúan ellenőrizzuk, a legmagasabb minőséget képviseljük. Maximalisták vagyunk.

itt találkozhatunk

Bízunk benne, hogy megtalálod az aktuális bőrállapotodnak legmegfelelőbb arcápolót. Ha mégis elakadnál, kérdezz tőlünk bátran, vagy látogass el hozzánk márkaüzletünkbe, ahol az almost 1.618 termékeken kívül kávét is ihatsz, sőt egészséges sütit és egyéb finomságokat is találsz a kávézó pultnál. A személyes konzultációkat is itt tartjuk, és terméktesztelésre is lehetőséged van!

Herbarista Coffee and Beauty almost 1.618 márkaüzlet.
cím: 1034 Budapest, Selmeci utca 12