Barion Pixel

Ebben az áruházban bizonyos funkciók megfelelő működéséhez engedélyezni kell a javascriptet.

Gyakori kérdések

Hol éred el a termékeinket?

A termékeinket elsősorban az almost 1.618 saját webshopjában éred el: https://almost1618.com/collections/all

200 DM üzletben találod meg 10 termékünket. Hogy pontosan melyek ezek az üzletek, arról a DM oldalán tudsz pontosabb információt kapni:

https://www.dm.hu/search?query=almost%201.618&searchType=product

Lehet-e nálunk személyesen vásárolni?

Fantasztikus hírünk van. 2022.07.25-én nyitjuk első saját kis üzletünket a III. kerület Selmeci utca 12-ben. Az üzletben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Nyitva tartás:

H-P 8:30-17:00
Mi a különbség az almost 1.618 és a PHI termékei között?

A PHI kozmetikumok nagyon komplexek és főként az Anti-agingen van a hangsúly a termékekben. Az almost hatóanyag fókuszú, ami azt jelenti, hogy a termékekben 1,2 vagy 3 hatóanyag van. Így ezekből tudod felépíteni az arcápolási rutinodat.

Ha éppen nem érhető el egy termék, akkor mikor lesz újra rendelhető?

Ha egy terméknél azt látod, hogy éppen nem elérhető, akkor kérjük, hogy legyél türelemmel, mert általában csak pár napot kell várnod, hogy feltöltsük a polcokat. 

Szállítunk-e külföldre?

Igen szállítunk külföldre is. 

A pontos részleteket itt találod: https://almost1618.com/pages/szallitasi-feltetelek

Lehet-e hozzánk szakmai gyakorlatra jelentkezni?

Igen, tudsz hozzánk jönni, ha éppen szabad kapacitással bírunk. Ha érdekelne ilyen lehetőség, akkor kérünk, hogy írj nekünk a hello@almost1618.com email címre. Kérünk téged írj magadról, küld el a szakmai önéletrajzod és hogy miért hozzánk jönnél!

Érzel egy jellegzetes illatot a termékeinknél?

Ne aggódj, ez sem parfüm, sem nem illóolaj csak a natúr tartósítószer illata, könnyen meg lehet szokni, és hamar elillan.

Vegánok a termékeink?

Igen vegánok, és állatkísérlet mentesek!!!

Az Azelain Acid szérumban kis szemcséket látsz? Ez vajon normális?

Igen, ez normális, aggodalomra semmi ok! Ez egy szuszpenzió, azaz rázókeverék. Ahogy felteszed az arcodra, szépen beszívódik majd. Mivel minden vivőanyag is 100% természetes, így az azelainsav nincs szilikonba “rejtve”. Ezért érezheted, de ez így normális és hatásos is.

A C-vitaminos szérumot hűtőben kell-e tartani?

Nem, nem kell hűtőben tartanod! Az almost 1.618 C-vitamin szérumban nem instabil c-vitamin van, hanem az egyik legmagasabb minőségű stabil c-vitamin származék, a MAP C vitamin. Nem bomlik le se fényre, se hőre és nem csökken az élettartama sem.

Vissza tudod-e hozni hozzánk a termékek üvegét, újra tudjuk-e tölteni?

Sajnos újra tölteni nem tudjuk, mert annak nagyon komoly higiéniai előírásai vannak, de vissza tudod hozni hozzánk, ha szeretnéd, és felhasználjuk őket a mintákra. A nyílt napjainkon keress minket ezzel kapcsolatban.