Barion Pixel almost1.618 - Tudatos hatóanyag alapú bőrápolás zöld technológiákkal – almost1618

almost1.618 - Tudatos hatóanyag alapú bőrápolás zöld technológiákkal


 Sziasztok, Szujó Nóra vagyok (biomérnök), az almost 1.618 vezető termékfejlesztője.

Y generációs kutatóként, nekem és az almost 1.618 csapatnak az volt a célunk, hogy egy tudatos, hatóanyagközpontú skincare márkát hozzunk létre, melyben a termékek zöld, környezetbarát modern technológiákkal készülnek.

Az almost 1.618 formuláiban a fókusz a hatóanyagokon van. Azonban a hatékony bőrápoláson túl azt gondoljuk, hogy a tudatos bőrápolás itt nem áll meg.

A skincare iparágban a felelősségünk óriási, hisz nem csak a bőrödért vagyunk felelősek, hanem a 21. században elengedhetetlen kötelességünknek érezzük, hogy a formulák környezetbarát, biológiailag lebomló és megújuló energiaforrásból származó zöld technológiával készüljenek, a termékeinket pedig 90%-ban üvegbe és papírba csomagoljuk. Így tudjuk a maximumot nyújtani Neked anélkül, hogy a környezetünket terhelnénk.

Ma már szerencsére elérhetőek a kozmetikumipar számára a hatékony zöld összetevők, mi pedig ezek mellett tettük le a voksunkat. Formuláinkban ezért 99% -ban natúr emulgátort, natúr conform tartósítószereket, natúr humektánsokat (nedvesítőszerek), natúr zselésítő anyagokat használunk. 

Kik vagyunk?

A formulázás nálunk igazi csapatjáték. Szakmai csapatunkban van vegyészmérnök, biomérnök, fitoterapeuta, bőrgyógyász és kozmetikus tanácsadó. A termékfejlesztés különböző szakaszaiban az ő bevonásukkal történik egy-egy formula felépítése, hogy az a termék, amit majd minden nap a bőrödre teszel, mind technológiailag, szakmailag, dermatológiailag és felhasználói élmény szinten is szuper legyen, és azt kapd, amire a bőrödnek a legnagyobb szüksége van.

Hol vagyunk?

Mindez Csillaghegyen, az ULTRAGREEN minősített laborunkban történik, a kutatás-fejlesztéstől és gyártáson át a csomagolásig bezárólag.

Bízunk benne, hogy nálunk megtalálod az aktuális bőrállapotodnak legmegfelelőbb szérumot, vagy krémet. Ha pedig elakadnál, kérdezz tőlünk bátran, vagy látogass el hozzánk szerdánként Csillaghegyre, a Hegesztő utca 4-be, ahol amellett, hogy beleshetsz a kulisszák mögé, bepillanthatsz a gyártási folyamatokba, személyes konzultációkat is itt tartjuk, és terméktesztelésre is lehetőséged van!

A szakmai csapaton túl a dizájn, a marketing, a sales, az ügyfélkapcsolatok és egyéb feladatok Timi, Mariann, Luca, Barbi és Kriszta alá tartoznak!

Mit jelent az almost 1.618 név?

A PHI=1.618.... Ez egy irracionális szám a matematikában, amivel a természetes szépség leírható (az aranymetszés tuti ismerős még a középiskolából). Szóval, azt mondhatjuk, hogy a természet és a tudomány ebben a "majdnem" 1.618... számban ér össze.

Az almost 1.618 brand pedig a PHI Cosmetics magyar márka kistestvére, így minden olyan háttértámogatást megkapott, ami a PHI Cosmetics-t ismertté tette.