almost1.618 - Tudatos hatóanyag alapú bőrápolás zöld technológiákkal

Sziasztok, Szujó Nóra vagyok (biomérnök), az almost 1.618 vezető termékfejlesztője.

Y generációs kutatóként, nekem és az almost 1.618 csapatnak az volt a célunk, hogy egy tudatos, hatóanyagközpontú skincare márkát hozzunk létre, melyben a termékek zöld, környezetbarát modern technológiákkal készülnek.

Az almost 1.618 formuláiban a fókusz a hatóanyagokon van. Viszont a hatékony bőrápoláson túl azt gondoljuk, hogy a tudatos bőrápolás itt nem áll meg.

A skincare iparágban a felelősségünk óriási, hisz nem csak a bőrödért vagyunk felelősek, hanem a 21. században elengedhetetlen kötelességünknek érezzük, hogy a formulák környezetbarát, biológiailag lebomló és megújuló energiaforrásból származó zöld technológiával készüljenek, a termékeinket pedig 90%-ban üvegbe és papírba csomagoljuk. Így tudjuk a maximumot nyújtani Neked anélkül, hogy a környezetünket terhelnénk.

Ma már szerencsére elérhetőek a kozmetikumipar számára a hatékony zöld összetevők, mi pedig ezek mellett tettük le a voksunkat. Formuláinkban ezért 99% -ban natúr emulgátort, natúr conform tartósítószereket, natúr humektánsokat (nedvesítőszerek), natúr zselésítő anyagokat használunk. Minden almost 1.618 termék 100% VEGÁN.

 

Kik vagyunk?

A formulázás nálunk igazi csapatjáték. Szakmai csapatunkban van vegyészmérnök, biomérnök, fitoterapeuta, bőrgyógyász és kozmetikus tanácsadó. A termékfejlesztés különböző szakaszaiban az ő bevonásukkal történik egy-egy formula felépítése, hogy az a termék, amit majd minden nap a bőrödre teszel, mind technológiailag, szakmailag, dermatológiailag és felhasználói élmény szinten is szuper legyen, és azt kapd, amire a bőrödnek a legnagyobb szüksége van.

Hol vagyunk?

Mindez Csillaghegyen, az ULTRAGREEN minősített laborunkban történik, a kutatás-fejlesztéstől és gyártáson át a csomagolásig bezárólag.

Bízunk benne, hogy nálunk megtalálod az aktuális bőrállapotodnak legmegfelelőbb szérumot, vagy krémet. Ha pedig elakadnál, kérdezz tőlünk bátran, vagy látogass el hozzánk boltunkba, ahol az almost 1.618 termékeken kívül szuper finom kávét is ihatsz, sőt sütit és egyéb finomságokat is találsz a kávézó pultnál. A személyes konzultációkat is itt tartjuk, és terméktesztelésre is lehetőséged van!

CÍMÜNK: 1034 Budapest, Selmeci utca 12 I HERBARISTA speciality coffee and beauty I almost 1.618 márkabolt

A szakmai csapaton túl a dizájn, a marketing, a sales, az ügyfélkapcsolatok és egyéb feladatok Timi, Mariann, Luca, Barbi és Kriszta alá tartoznak!


Mit jelent az almost 1.618 név?

A PHI=1.618.... Ez egy irracionális szám a matematikában, amivel a természetes szépség leírható (az aranymetszés tuti ismerős még a középiskolából). Szóval, azt mondhatjuk, hogy a természet és a tudomány ebben a "majdnem" 1.618... számban ér össze.

Az almost 1.618 brand pedig a PHI Cosmetics magyar márka kistestvére, így minden olyan háttértámogatást megkapott, ami a PHI Cosmetics-t ismertté tette.

 

 

KÖVESS MINKET TIKTOKON! 👇

 

@almost1.618