Barion Pixel

Szujó Nóra biomérnökünk és vezető termékfejlesztőnk ELLE AWARDS 2023 jelölt Skin and Body kategóriában

ELLE AWARDS 2023 jelölés Skin and Body kategóriában.

Szujó Nóra, almost csapatunk vezető termékfejlesztőjét idén jelölték erre a szakmai díjra. Szavazzatok Nórira!

Nagy büszkeség a márka életében, hogy Szujó Nórát, vezető termékfejlesztőnket idén az ELLE magazin szakmai jelölő bizottsága érdemesnek találta az ELLE AWARDS 2023 HUNGARY díjra, Skin and Body kategóriában.
Nóri, fiatal kora ellenére régóta kutató és biomérnökként dolgozik az almost csapat élén. Elhivatottsága, hitelessége, szakmai tudása és maximalizmusa kivételes, de hogy ki kapja meg a végül a díjat, az már rajtatok vásárlókon, az olvasók, barátok és az ismerősök szavazatain múlik.
SZAVAZOK

SZAVAZOK

Ezért azt kérjük tőletek, aki értékeli Nóri kivételes szakmai tudását, a kreativitását, tettvágyát és lelkesedését, az nyomjon egy szavazatot rá! Köszönjük és hajrá Nóri!!

"Már friss diplomásként is nagyon eltökélt volt Szujó Nóra, az egyetemi évei után biztosan tudta, hogy olyan dolgokkal szeretne foglalkozni, melyekkel értéket teremthet és nem mellesleg kiélheti az alkotás iránti szenvedélyét.

Saját bőrproblémáival vívott harca, és a szüntelen megoldáskeresés terelte mostani szakmája felé, azonban a bőrrel, pontosabban a saját bőrrével való egészséges kapcsolódás időbe telt....tovább az ELLE interjúhoz